in

Κέιτ Μίντλετον: Ο νέος ρόλος κι η στήριξη στις άλλες γυναίκες

H Κέιτ Μίντλετον ξεκινάει τη συνεργασία της με τον Maternal Mental Health Alliance, έναν βρετανικό φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει στόχο να βοηθήσει τους γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

“Όλοι γνωρίζουμε ότι η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και οι πρώτοι μήνες της ζωής ενός παιδιού, ενδέχεται να είναι εξαιρετικά απαιτητικοί. Οι γονείς συχνά αισθάνονται μόνοι και δυσκολεύονται αυτά τα πρώτα χρόνια. Περίπου το 20% των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν ότι βιώνουν επιλόχειες ψυχικές ασθένειες. Δυστυχώς, γνωρίζουμε επίσης ότι ακόμη περισσότερες υποφέρουν σιωπηλά”, ανέφερε Δούκισσα του Cambridge στο βίντεο και συνέχισε:

“Κανείς δεν έχει ανοσία στο άγχος και την κατάθλιψη, αυτήν την εποχή. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, όσοι δυσκολεύονται να πάρουν τη στήριξη που χρειάζονται τη σωστή στιγμή, ώστε να μπορούν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους χωρίς φόβο πως θα δεχθούν κριτική και να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες, φροντίδα και υποστήριξη για να αναρρώσουν”.

Η Μίντλετον δήλωσε περήφανη που γίνεται χορηγός του Maternal Mental Health Alliance κι έδωσε το σύνθημα με φόντο τη συνέχεια:

“Είναι στο χέρι όλων μας να βοηθήσουμε γονείς και κηδεμόνες, και όλους εκείνους που μεγαλώνουν παιδιά σήμερα. Επειδή έτσι θα βεβαιωθούμε πως η επόμενη γενιά θα θριαμβεύσει, θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια πιο δυνατή, πιο υγιή κοινωνία που θα μας φροντίζει και θα μας ωφελεί όλους”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζιλ Κορτλίβ: Αυτά είναι τα δικά της must-have products

Τζέιν Φόντα: Το ξεχωριστό εξώφυλλο και το μήνυμα