in

Κέιτ Γουίνσλετ: Η απόφασή για το mini break κι οι συμβουλές

Η Κέιτ Γουίνσλετ συγκέντρωσε πολλά, διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της στο “Mare of Easttown”, ωστόσο, στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει ένα mini break από την υποκριτική.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε, η ηθοποιός εξήγησε την απόφασή της αυτή, σημειώνοντας: “Έκανα ένα χρόνο διάλειμμα για να είμαι με την οικογένειά μου και να επανέλθω από το Mare of Easttown. Ήταν καλό να έχω χρόνο να επαναλειτουργήσω. Αλλά αγαπώ τη δουλειά μου και είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω.

Για έναν ηθοποιό δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να είναι σε ένα δωμάτιο με άλλους ηθοποιούς. Λαχταράω για αυτό πάλι. Αλλά έχω μια στοίβα πράγματα για αυτή τη χρονιά και είμαι ενθουσιασμένη”.

Η Γουίνσλετ μίλησε και για την Έλεν Μίρεν και δεν έκρυψε πως θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της: “Θα ήθελα να δουλέψω περισσότερο μαζί της σε κάτι. Δεν υπάρχει κανείς σαν εκείνη. Είναι δυνατή και καθηλωτική σε ό,τι κάνει”.

Όσο για το τι θα συμβούλευε τη νέα γενιά; Ανέφερε: “Δεν πρέπει να περιμένεις ότι ο κόσμος σου χρωστάει κάτι για το οποίο δεν έχεις εργαστεί σκληρά να καταφέρεις για τον εαυτό σου. Δε θα σου δοθεί στο πιάτο. Απλά συνέχισε να πειραματίζεσαι και να εξασκείσαι ακόμα κι αν είσαι στο σπίτι.

Μην ασκείς την υποκριτική μπροστά σε έναν καθρέφτη. Αυτό που κάνει είναι να σου δείχνει τις εκφράσεις του προσώπου σου. Αλλά είναι πιο σημαντικό να ξεκινάς από μέσα σου. Προσπάθησε να μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου εάν δεν πάρεις έναν ρόλο που ήθελες πολύ, απλά συνέχισε. Μην κοιτάς την εμφάνισή σου, θα σε κάνει περισσότερο ανασφαλή και θα διασπάσει την προσοχή σου. Απλά απόλαυσέ το. Η υποκριτική είναι χαρά και απόλαυση. Απλά συνέχισε να απολαμβάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χάιντι και Λένι Κλουμ ποζάρουν μαζί κι εντυπωσιάζουν!

Καμίλα: Η ιδιαίτερη συνάντηση με το… alter-ego της