in

Κάιλι Τζένερ: “Ο Τράβις κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι”

Η Κάιλι Τζένερ πήρε θέση για το τραγικό συμβάν και το θάνατο οκτώ ανθρώπων στην τελευταία συναυλία του Τράβις Σκοτ και μέσα από ένα post που έκανε στο Instagram εξέφρασε τη λύπη της για όσα έγιναν.

“Ο Τράβις κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με όλους αυτούς που έχασαν τις ζωές τους, που τραυματίστηκαν ή που επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο από τα γεγονότα. Κι επίσης, για τον Τράβις που ξέρω ο οποίος νοιάζεται βαθιά για τους fans του και για την κοινότητα του Χιούστον.

Θέλω να το ξεκαθαρίσω, δεν γνωρίζαμε για κανέναν θάνατο μέχρι τα νέα να γίνουν γνωστά μετά το show και σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε συνεχίσει την βιντεοσκόπηση ή την παράσταση. Στέλνω τα βαθύτερα συλλυπητήρια μου σε όλες τις οικογένειες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα προσεύχομαι ώστε να επουλωθούν οι πληγές όλων όσων επηρεάστηκαν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κάιλι Τζένερ περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Τράβις Σκοτ, με το ζευγάρι να περνάει δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ώρες…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Christmas spirit: Η Τζέσικα Άλμπα μπαίνει από τώρα σε χριστουγεννιάτικο mood!

Η Γκαλ Γκαντότ έκανε την απόλυτη glam εμφάνιση!