in

Ηarry – Meghan: Θα δώσουν το “παρών” στη στέψη;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν το “παρών” στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και συμμετείχαν στα περισσότερα τελετουργικά που όριζε το πρωτόκολλο για τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο, ακόμη δεν έχει δοθεί ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα της παρουσίας του ζευγαριού στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Το ζευγάρι, δεν έχει επιβεβαιώσει το αν θα βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας, με την τελετή στέψης να πραγματοποιείται στις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Westminster στο Λονδίνο, την ημέρα των γενεθλίων του εγγονού του βασιλιά και γιου των Harry και Meghan, Archie.

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά και με το ρόλο του πρίγκιπα Harry στην τελετή, κάτι που δεν ισχύει -για παράδειγμα- για τον William και την Kate.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να μη λάβει καν πρόσκληση, κάτι που προφανώς -εφόσον συμβεί- θα αποτελέσει σκάνδαλο και μένει να φανεί, ποια θα είναι η εξέλιξη και στη συγκεκριμένη ιστορία…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Geena Davis: Ο Brad Pitt, ο ρόλος κι ο George Clooney

Jennifer Aniston: Τα γυρίσματα, τα χαμόγελα κι η επική γκάφα!