in

Η Τζένιφερ Γκάρνερ φτιάχνει τα πιο απολαυστικά pumpkin oatmeal cookies (vid)

Η Τζένιφερ Γκάρνερ και η μητέρα της, Πατ μπήκαν στην κουζίνα κι έφτιαξαν τα πιο νόστιμα και λαχταριστά pumpkin oatmeal cookies.

To νέο #PretendCookingShow βίντεο της Αμερικανίδας, που δημοσιεύτηκε στα social media είναι πραγματικά απολαυστικό, καθώς μοιράζεται step by step τη συνταγή της με τους followers της.

Αρχικά, η Γκάρνερ τοποθέτησε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι κι όταν αυτό έλιωσε, το έβγαλε από τη φωτιά και το άφησε να κρυώσει για μερικά λεπτά. Κατόπιν, τοποθέτησε σε ένα bowl τον πουρέ κολοκύθας, τη βρώμη, το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, την κανέλα και το pumpkin pie spice και τα ανακάτεψε μέχρι να γίνουν όλα ένα.

Αμέσως μετά σε ένα μεγάλο bowl έριξε το λιωμένο βούτρο μαζί με τη ζάχαρη, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας και τα ανακάτεψε καλά, ενώ στη συνέχεια ένωσε τα δύο μείγματα και δημιούργησε μία κολλώδη ζύμη.

Last but not least, έφτιαξε μικρά μπαλάκια με τα χέρια της κι αφού τα τοποθέτησε σε ένα μεγάλο ταψί, τα έβαλε στον φούρνο για περίπου 15 λεπτά.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε να φτιάχνει το γλάσο της, ανακατεύοντας ζάχαρη άχνη, γάλα και βανίλια με μισό φλιτζάνι βούτυρο κι αφού άφησε τα μπισκότα να κρυώσουν για μερικά λεπτά, τα γλάσαρε, ολοκληρώνοντας τη συνταγή της.

“Είμαι σίγουρη ότι έπρεπε να μοιάζουν πιο χαριτωμένα!”, σχολίασε αλλά γευστικά, το αποτέλεσμα ήταν άκρως απολαυστικό, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο:

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φτιάξτε μόνες σας το απόλυτο φυσικό αντιβιοτικό!

Nέα χρονιά με σέξι πόζες για την Χάιντι Κλουμ