in

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δίνει την πιο ηχηρή απάντηση στα πικρόχολα σχόλια

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρέθηκε στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς “And Just Like That”.

Η αλλαγή στην εικόνα της, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στα social media και πολλοί, την σχολίασαν με πολύ άσχημο τρόπο, με την ίδια να δίνει τη δική της απάντηση.

“Υπάρχει τόσος μισογυνισμός για εμάς που δε θα συνέβαινε ποτέ για έναν άντρα. Γκριζαρισμένα μαλλιά, γκριζαρισμένα μαλλιά, γκριζαρισμένα μαλλιά. Έχει γκριζαρισμένα μαλλιά; Κάθομαι με τον Άντι Κόεν κι όλο του το κεφάλι έχει γκριζαρισμένα μαλλιά κι είναι φανταστικός. Γιατί είναι αποδεκτό για εκείνον; Δεν ξέρω τι να σας πω!”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Ειδικά στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει πολλές ρυτίδες. Είναι σαν οι άνθρωποι να μη θέλουν να είμαστε καλά με αυτό που είμαστε, σαν να απολαμβάνουν το να πονάμε με το ποιοι είμαστε, το αν επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μη δείχνουμε τέλειοι ή αν κάνουμε κάτι για να νιώσουμε καλύτερα. Ξέρω πώς δείχνω. Δεν έχω επιλογή. Τι θα κάνω για αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περούκες από… χρυσάφι για την Κρίστεν Στιούαρτ!

Η Σάλμα Χάγιεκ έκανε μία λαμπερή εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της