in

Η Μπρουκ Σιλντς υμνεί τη γυναικεία ομορφιά

Η Μπρουκ Σιλντς ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η 56χρονη ηθοποιός, μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξής της για τις γυναίκες και σημείωσε πως παραμένουν sexy σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

“Η αποδοχή του σώματος έρχεται σε μεγαλύτερη ηλικία. Ζω περισσότερο στο σώμα μου τώρα από ό,τι παλιά. Το σώμα μου πραγματικά νιώθει ότι ανήκει σε μένα και δεν μπορώ να πω το ίδιο για την εποχή που ήμουν νέα. Υπάρχει ζωτικότητα σε εμάς και αυτό είναι σέξι. Όπως είναι και η αυτοπεποίθηση. Μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο και σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Υπάρχει κάτι το μη πολύπλοκο σε αυτό. Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι στοιχείο που έχω συναντήσει”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Στα 40 ένιωσα ξαφνικά ότι είμαι ενήλικας. Η γονιμότητα άλλαζε για μένα. Ήταν δύσκολο για μένα να αποκτήσω παιδιά. Έκανα IVF επτά φορές. Μου έλεγαν ότι δεν είμαι βιώσιμη στα 40. Με τον τρόπο που ζουν πλέον οι άνθρωποι δεν είμαστε στο τέλος. Είμαστε σε μια νέα αρχή. Κι έτσι έλεγα ότι νιώθω ότι μόλις ξεκινώ”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοκαριστικές καταγγελίες για τον Κρις Νοθ!

Ο Άλβαρο Μόρτε μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο