in

Double cleansing: Η Miranda Kerr γνωρίζει όλα τα μυστικά!

Είναι μητέρα, μοντέλο κι επιχειρηματίας, έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand με προϊόντα ομορφιάς.

Η Miranda Kerr είναι μία γυναίκα που λατρεύει να φροντίζει τον εαυτό της κι αφιερώνει καθημερινά μερικά λεπτά, προκειμένου να φροντίσει την επιδερμίδα της.

Ποιο είναι το step που δεν παραλείπει ποτέ, τόσο στην πρωινή, όσο και στη βραδινή της beauty routine; Όπως λέει η ίδια, ο διπλός καθαρισμός είναι το “κλειδί” για μία καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr)

“Νιώθω ότι ο καθαρισμός είναι ένα πολύ βασικό βήμα για μία λαμπερή επιδερμίδα. Φροντίζω να καθαρίζω το πρόσωπό μου το πρωί. Επίσης κάνω διπλό καθαρισμό το βράδυ. Λατρεύω το Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil της Kora Organics, καθώς αφήνει το δέρμα μου τόσο απαλό και καθαρό.

Δεν είναι παχύρρευστο όπως τα παραδοσιακά καθαριστικά με έλαια. Μετατρέπεται σε μία milky, μεταξένια υφή μόλις το ανακινήσεις και πατήσεις την αντλία. “Λιώνει” το μακιγιάζ και είναι αρκετά απαλό ώστε να καθαρίζει το δέρμα γύρω από τα μάτια. Δεδομένου ότι έχει ένα όμορφο blend αρωματοθεραπείας, κανείς το αισθάνεται πολύ χαλαρωτικό και απαλό όταν το χρησιμοποιεί- σαν να ήταν σε spa!”, εξηγεί.

Η καθημερινή της ρουτίνα αποτελείται από τα products του δικού της brand, ενώ μετά τον καθαρισμό, ενυδατώνει πάντα το πρόσωπό της με ένα mist και κατόπιν, με την αγαπημένη της κρέμα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nicole Scherzinger: Μοιράζεται την πρωινή ρουτίνα της

Μαλλιά που φριζάρουν; Αυτή είναι η λύση!