in

Ζεντάια: Δε θα δώσει το “παρών” στο Met Gala

Για μία ακόμη χρονιά, η Ζεντάια δε θα καταφέρει να δώσει το “παρών” στο red carpet που μεγαλύτερου fashion gala της χρονιάς που διοργανώνει το MET.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η ηθοποιός που αποτελεί icon, αποκάλυψε ότι θα απέχει από το Met Gala 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου στη Νέα Υόρκη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

“Το μισώ που θα πρέπει να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου, αλλά θα δουλεύω εκείνη την περίοδο. Το κορίτσι σας πρέπει να εργαστεί και να κάνει μερικές ταινίες… εύχομαι σ’ όλους τα καλύτερα. Κάποια στιγμή θα επιστρέψω”, ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι δε θα μπορέσει και φέτος να παρεβρεθεί στο gala.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η Ζεντάια δε δίνει το “παρών” στο Met Gala, αφού και τον Σεπτέμβριο του 2021, βρισκόταν σε γυρίσματα, για τη δεύτερη σεζόν της σειράς “Euphoria”.

Μάλιστα, η τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του MET ήταν το 2019, πριν την πανδημία, όταν είχε φορέσει μία… παραμυθένια δημιουργία του Tommy Hilfiger.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Νέο… επεισόδιο στο σίριαλ!

Άνια Τέιλορ-Τζόι: Εμφανίστηκε με την πιο εντυπωσιακή πλεξούδα