in

Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου”

H Ζενεβιέβ Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια και της άλλαξε τη ζωή, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσες γυναίκες βρίσκονται σε ανάλογη κατάσταση.

“Τα μαλλιά αυτά είναι του Γιώργου, του κομμωτή μου. Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πολύ πιτσιρίκι, είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ. Πριν ξεκινήσει η πανδημία οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας είχε φτάσει σε μέγεθος σε μπαλάκι του γκολφ. Άρχισαν να κινδυνεύουν οι φωνητικές μου χορδές κι ο φάρυγγάς μου, αλλά πιο πολύ κινδύνευα γιατί όσες παρακεντήσεις και βιοψίες κι αν έκανα, μου είπε ο γιατρός μου ότι σε αυτό το μέγεθος που είχε φτάσει είναι σαν να παίζουμε ζάρια για να γίνει καρκίνος”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Από την αφαίρεση και μετά υπάρχει μία τεράστια ταλαιπωρία. Μου το είχε πει ο γιατρός μου από πολύ μικρή ότι όταν το αφαιρέσω θα αλλάξει το 70% της ζωής μου. Αλλάζουν τα πάντα. Εμένα ευτυχώς έγινε αφού είχα κάνει και τα παιδιά μου, οπότε μπόρεσα να μείνω έγκυος γιατί κάποιες φορές μπορεί να αλλάξει ο κύκλος, να σταματήσει η περίοδός σου. Εγώ αυτό που έπαθα είναι ότι έχασα τα μαλλιά μου. Θα μπορούσα να χάσω τα νύχια μου, τα δόντια μου, έχασα τα μαλλιά μου. Το άλλο που έγινε και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Σκέψου ότι στο GNTM κάναμε cut γιατί έπρεπε να μου κάνουν ενέσεις κορτιζόνης γιατί πρηζόμουν και άλλαζα κι ακόμα αλλάζω. Η ενδυματολόγος μου δεν ξέρει κάθε φορά αν θα είμαι small, medium ή large”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η πρώτη ανάρτηση της πριγκίπισσας Σαρλίν για το Μονακό!

Το τρυφερό μήνυμα της Κένταλ Τζένερ για την Χέιλι Μπίμπερ