in

Γκόλντι Χον: Η εξομολόγησή της που συγκλονίζει

Η Γκόλντι Χον εξομολογήθηκε μια τραυματική εμπειρία που βίωσε στις αρχές της καριέρας της, όταν χρειάστηκε να περάσει από audition στο διαμέρισμα του Αλ Καπ.

“Είχα ένα σενάριο και το διάβαζα. Πήγα στην Park Avenue για να τον συναντήσω. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι βρίσκομαι στο διαμέρισμα ενός πλούσιου που είναι διάσημος και το όνομά του είναι Αλ Καπ.

Μπαίνει μέσα, δεν ήξερα ότι είχε ξύλινο πόδι, αλλά περπατούσε σαν να είχε ξύλινο πόδι. Είχε αυτό το πλατύ χαμόγελο. Ήταν πολύ άσχημο. Μου είπε θα επιστρέψω σε ένα λεπτό, θα βάλω κάτι άλλο και επέστρεψε φορώντας μια ρόμπα. Και άρχισα να φρικάρω γιατί συνειδητοποίησα τι συμβαίνει”, εξήγησε αρχικά η σταρ, στο πλαίσιο συνέντευξής της και συνέχισε:

“Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι πρέπει να του δείξω ότι είμαι καλό κορίτσι, ό,τι κι αν σκέφτεται, δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε άρχισα να του μιλάω για τους γονείς μου και για το γεγονός ότι θέλουν να παντρευτώ έναν Εβραίο οδοντίατρο γιατί ήθελα να καταλάβει ότι ήμουν θεοσεβούμενη. Μου είπε έλα εδώ και δώσε μου ένα φιλί. Σοκαρίστηκα, αλλά περίμενα ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Οπότε πήγα στον καναπέ για να του δείξω ότι δεν σκοπεύω να τρέξω έξω από το δωμάτιο, θα έμενα και θα παρέμενα ήρεμη. Τότε τράβηξε τη ρόμπα και ξεκίνησαν όλα”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βικτόρια Μπέκαμ: Το βίντεο που μας γύρισε μερικά χρόνια πίσω

Squid Game: Θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν!