in

Βrow lamination: Το πιο δημοφιλές beauty trend που αγαπούν οι celebrities

Οι εποχές που ήταν must τα πολύ λεπτά -σχεδόν αόρατα- φρύδια ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Πλέον, τα έντονα, γεμάτα φρύδια είναι αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες.

Η τεχνική του brow lamination είναι από τις αγαπημένες των beauty experts και την προτείνουν ανεπιφύλακτα, καθώς εκτός από το γεγονός ότι βοηθάει στο να φαίνεται το βλέμμα πιο “καθαρό” και φωτεινό, λειτουργεί και σαν θεραπεία, θρέφοντας σε βάθος την τρίχα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία, που ξεκινάει με την ανόρθωση της κάθε τρίχας, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ο σχηματισμός των φρυδιών.

Last step, που δεν είναι κι απαραίτητο, είναι ο χρωματισμός τους με μία βαφή ανάλογα με τη φυσική τους απόχρωση, ενώ το αποτέλεσμα μπορεί να κρατήσει για 4-6 εβδομάδες.

Η βαφή που τοποθετείται στο τέλος της συγκεκριμένης διαδικασίας περιέχει κερατίνη, που συμβάλλει στην θρέψη και την ενδυνάμωση της τρίχας, γι΄αυτό και την προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες.

Και το 2022 τα φυσικά, καλοχτενισμένα φρύδια είναι η απόλυτη τάση κι αν δεν έχετε δοκιμάσει κι εσείς τη συγκεκριμένη θεραπεία, κλείστε το ραντεβού σας asap!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 Jill Kortleve: Αυτό είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεται

Sharon Stone: Αυτό είναι το απόλυτο beauty secret της!