in

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η συνάντηση με την Lilibet κι ο περιορισμένος χρόνος

Η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε για πρώτη φορά τη δισέγγονή της, Lilibet, όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ταξίδεψαν στην Αγγλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο με αφορμή τα 70 χρόνια βασιλείας της.

Ωστόσο, η συνάντηση αυτή δεν κράτησε πολύ, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες η βασίλισσα Ελισάβετ είχε στη διάθεσή της μόνο 15 λεπτά, κάτι που δε χαροποίησε ιδιαίτερα τον δούκα του Sussex.

Επίσης, σε όλη τη διάρκεια αυτής της συνάντησης απαγορεύονταν οι κάμερες κι όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας: “Ο Harry και η Meghan ήθελαν ο φωτογράφος τους να απαθανατίσει τη στιγμή που η Lilibet γνώρισε τη βασίλισσα. Όμως τους είπαν πως δεν υπάρχει περίπτωση. Ήταν μία ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση”.

Η βασιλική βιογράφος, Angela Levin, από τη μεριά της, σχολίασε πως αυτό δεν ήταν πολύ καλό, καθώς το Netflix ήθελε να έχει στη διάθεσή του μερικές φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη στιγμή: “Αυτή η φωτογραφία θα ήταν ανεκτίμητης αξίας. Το Netflix ήθελε να πάρουν μία φωτογραφία με τους πιο σημαντικούς royals και τα αφεντικά δεν ήταν ευχαριστημένα μαζί τους. Γι’αυτό ήθελαν να πάνε στη λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, ώστε να φανούν δημόσια για τη σειρά τους στο Netflix, αλλά θα ήταν έκπληκτοι στις θέσεις τους”.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρο πως ακόμη και σήμερα οι σχέσεις των δύο πλευρών δε βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, κάτι που επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Beyoncé: Το μεγάλο comeback κι η εντυπωσιακή φωτογράφιση

Amber Heard: “Ακόμη αγαπώ τον Johnny”