in

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα την τιμήσουν

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει την επέτειο των 70 χρόνων από την ημέρα που ανέλαβε τον βρετανικό θρόνο και το Παλάτι, έχει διοργανώσει ένα τετραήμερο εορτασμό, για να την τιμήσει από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Στα πλαίσια του εορτασμού για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο θα δοθεί μια μεγάλη συναυλία στο Παλάτι του Buckingham, όπου θα δώσουν το “παρών” σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Στη συναυλία που θα γίνει στο άγαλμα της βασίλισσας Victoria στο προαύλιο του Παλατιού θα εμφανιστούν -μεταξύ άλλων- η Diana Ross, οι Queen με τον Adam Lambert, η Alicia Keys, ο Elton John, το βασιλικό μπαλέτο και οι Duran Duran.

Η συναυλία “Platinum Party At The Palace” θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC το Σάββατο 4 Ιουνίου, ενώ οι Queen θα ανοίξουν το show και η ντίβα της soul, Diana Ross, θα κλείσει τη συναυλία.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν επίσης οι Hans Zimmer, Ella Eyre, Craig David, Mabel, Elbow, George Ezra, Andrea Bocelli, Mimi Webb, Sam Ryder, Jax Jones, Celeste, Nile Rodgers, Sigala και Diversity, ενώ θα μιλήσουν ανάμεσα σε άλλους οι David Attenborough, Emma Raducanu, David Beckham, Stephen Fry και η Julie Andrews.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Tom Cruise: Η λαμπερή εμφάνιση στις Κάννες κι η αποθέωση

Rihanna: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα!