in

Βαλεντίνα Σαμπάιο: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Armani Beauty

Η Βαλεντίνα Σαμπάιο, το πρώτο transgender μοντέλο, γράφει τη δική της ιστορία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Το πασίγνωστο μοντέλο, αποτελεί πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας του οίκου, Armani Beauty, ενσαρκώνοντας με το δικό της τρόπο το υπέρτατο όραμα του brand.

“Ο οίκος Armani Beauty αποτυπώνει την ομορφιά όπως πιστεύω ότι πρέπει να είναι σήμερα: ουσιαστική και ενωτική. Όπως τα ρούχα που σχεδιάζω, έτσι και τα προϊόντα ομορφιάς που δημιουργώ αποσκοπούν στην ενδυνάμωση όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως κουλτούρας, χώρας καταγωγής ή υπόβαθρου. Είμαι υπερήφανος που η Βαλεντίνα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Armani Beauty. Θαυμάζω την θέληση, τη δέσμευση και την αποφασιστικότητά της. Η Βαλεντίνα δεν φοβάται να μιλήσει, και τα λόγια της είναι ουσιαστικά και συγκινητικά”, ανέφερε ο Τζιόρτζιο Αρμάνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentina Sampaio (@valentts)


“Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στον οίκο Armani ως πρόσωπο των προϊόντων ομορφιάς. Ως διεμφυλική γυναίκα, αυτή η συνεργασία αποτελεί για μένα ένα σπουδαίο ορόσημο κι ένα προσωπικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Το μακιγιάζ έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική μου εξέλιξη. Είμαι ευγνώμων που ο οίκος Armani Beauty αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, υποστηρίζει τη δημιουργική έκφραση κι ενδυναμώνει την ομορφιά κάθε ανθρώπου”, ανέφερε από τη δική του μεριά το πανέμορφο μοντέλο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή της για τον καρκίνο

4+1 looks που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα στο Instagram