in

Αndie MacDowell: Τα στερεότυπα κι οι γυναίκες που πρέπει να αντιδράσουν!

CANNES, FRANCE - JULY 06: Andie MacDowell attends the "Annette" screening and opening ceremony during the 74th annual Cannes Film Festival on July 06, 2021 in Cannes, France. (Photo by Kate Green/Getty Images)

Η Andie MacDowell στα 65 στέλνει το πιο ουσιαστικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, τονίζοντας πως η καθεμία θα πρέπει να αποδεχτεί τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι.

Η ηθοποιός έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αφήσει το φυσικό, γκρίζο χρώμα των μαλλιών της, χωρίς να το βάψει και τώρα, μίλησε για την επιλογή της αυτήν και το βαθύτερο νόημά της.

“Δεν είμαι κατά του χρώματος, πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Απλά πιστεύω πως και αυτό είναι μία υπέροχη επιλογή”, έχει εξηγήσει σε συνέντευξή της η MacDowell. 

“Έχουμε συνηθίσει σαν γυναίκες, να χαρακτηριζόμαστε από το γεγονός πως δεν έχουμε ηλικία. Έχουμε ενσταλαγμένο αυτό τον φόβο του να μη γεράσουμε”, σημείωσε η ηθοποιός, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, που αισθάνονται ανασφάλεια και περιορίζονται από τα στερεότυπα που -δυστυχώς- εξακολουθούν να υπάρχουν.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Thompson: Η σοκαριστική αποκάλυψη και το μήνυμα

Britney Spears: Ανακοίνωσε πως έχασε το μωρό της!