in

Αυτό είναι το αγαπημένο beauty secret της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι μία γυναίκα που ξεχωρίζει τόσο για το ιδιαίτερο στιλ της, όσο και για την αξεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Δεδομένου ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα συνεχώς επάνω της, η Αμερικανίδα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική της εμφάνιση, έχοντας προφανώς κοντά της κι ειδικούς που τη συμβουλεύουν για όλα.

Το πανέμορφο μοντέλο, έχει μοιραστεί πολλές φορές τα δικά της beauty secrets μέσα από τα social media, που τη βοηθούν να διατηρεί τη λαμπερή της επιδερμίδα.

Ποιο είναι όμως το αγαπημένο της μυστικό; Το αποκάλυψε η ίδια, στο πλαίσιο συνέντευξής της, όπου ανέφερε:

“Ένα πράγμα που ξεκίνησα να κάνω στην καραντίνα και άλλαξε το δέρμα μου ήταν ο διπλός καθαρισμός. Ήταν πολύ σημαντικός για μένα”.

Η Hailey αποφάσισε να υιοθετήσει την κορεάτικη πρακτική, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού, πρωί και βράδυ κι όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα, έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε για να μεταμορφώσει το δέρμα της.

Ο διπλός καθαρισμός είναι ιδανικός για λιπαρές, μεικτές ή κανονικές επιδερμίδες, ωστόσο δεν ενδείκνυται για ξηρές, καθώς μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ευαισθησία.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτό είναι το scrub που θα σας χαρίσει σαρκώδη χείλη για φίλημα!

Mexican vibes: Πεντανόστιμη σαλάτα με μαύρα φασόλια