in

Αυτά είναι τα αγαπημένα beauty tips των makeup artists των celebrities

Αναρωτιέστε κι εσείς πώς γίνεται να εμφανίζονται πάντα λαμπερές κι αψεγάδιαστες οι celebrities στις δημόσιες εμφανίσεις τους;

Αρχικά, είναι ξεκάθαρο ότι η καθεμία από αυτές έχει γύρω της μία ομάδα από experts που επιμελούνται την κάθε τους εμφάνιση και φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Θέλετε να μάθετε τα μεγαλύτερα μυστικά τους; Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε:

1. Eπιλέγουν μάσκες προσώπου με βιταμίνη C, πριν να προχωρήσουν στο μακιγιάζ, καθώς έχουν αντιοξειδωτική δράση και χαρίζουν φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα.

2. Αγαπούν το contouring, προκειμένου να δώσουν σχήμα στο πρόσωπο, αλλά αποφεύγουν τις υπερβολές. Ακολουθούν τις φυσικές γραμμές του προσώπου, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

3. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα κι ακαταμάχητα χείλη αναμειγνύουν συχνά κοντινές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος που εφαρμόζουν σε διαφορετικά σημεία τους.

4. Η πούδρα αποτελεί πάντα το last step στο μακιγιάζ, προκειμένου να σεταριστεί σωστά όλο το πρόσωπο και να μην υπάρχουν ανεπιθύμητες γυαλάδες.

5. Συνδυάζουν διαφορετικά concealers κι αποχρώσεις, προκείμενου να εξουδετερώσουν οποιαδήποτε σκιά και μαύρο κύκλο στην περιοχή των ματιών, ενώ προτιμούν να τα εφαρμόζουν με τα δάκτυλα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η απόλυτη DIY face mask με μέλι που χαρίζει θρέψη και λάμψη!

Ώρα για ενυδάτωση! Αυτή είναι η DIY face mask που πρέπει να δοκιμάσετε asap