in

Αντζελίνα Τζολί: Η μήνυση στο FBI κι ο Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί κάνει τα πάντα, προκειμένου να εξασφαλίσει την κηδεμονία των παιδιών της, με τη διαμάχη της με τον Μπραντ Πιτ να συνεχίζεται.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέα επίθεση της ηθοποιού, αυτή τη φορά μέσω μήνυσης στο FBI! Πρόκειται για μία ανώνυμη καταγγελία που έγινε, όπως φαίνεται από την ίδια, με την Τζολί να ζητάει να μάθει περισσότερα για την έρευνα που διεξάχθηκε πριν από 6 χρόνια σχετικά με το περιστατικό στο τζετ.

Πρόκειται για μία υπόθεση που κρατάει αρκετά χρόνια, με το FBI να ξεκινά μία έρευνα το 2016, για να διερευνήσει αν ο Πιτ υπήρξε κακοποιητικός απέναντι στα παιδιά του, ύστερα από έναν τσακωμό με τον 15χρονο τότε Μάντοξ, ενώ η οικογένεια βρισκόταν στον αέρα.

“Υπάρχει μικρό προηγούμενο για το FBI να μοιράζεται πληροφορίες για έρευνα που έκλεισε χωρίς κατηγορίες. Η Αντζελίνα πιθανώς ψάχνει μικρές πληροφορίες, κάτι άλλο που μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον του Μπραντ για να τον πληγώσει. Είναι μία απεγνωσμένη επιχείρηση ψαρέματος προσπαθώντας να βρει κάτι που πιθανώς δεν υπάρχει στις σημειώσεις του FBI και να το δημοσιοποιήσει”, ανέφερε πηγή.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Off-White: Λανσάρει την πρώτη του beauty line

Τζόνι Ντεπ: Ο σκοπός της μήνυσης κι η κακοποιητική συμπεριφορά