in

Αμυγδαλέλαιο: 3 benefits για το δέρμα και τα μαλλιά

Το αμυγδαλέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους τόσο για τη φροντίδα του σώματος, όσο και των μαλλιών.

Πρόκειται για ένα έλαιο, που είναι πλούσιο σε βιταμίνες, όπως Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ και περιέχει πληθώρα ιχνοστοιχείων λιπαρά οξέα.

Θέλετε να μάθετε όλα τα benefits του; Εμείς σας παρουσιάζουμε τα τρία βασικά του οφέλη, για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα.

Μαλλιά

Το αμυγδαλέλαιο αποτελεί εξαιρετικό μαλακτικό για τις άκρες των μαλλιών, χαρίζοντάς τους υγιή όψη, ενυδάτωση σε βάθος και φυσικά λάμψη. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα από τη ρίζα, μέχρι και τις άκρες, αφήστε το έλαιο να δράσει για μερικές ώρες και στη συνέχεια, προχωρήστε στο λούσιμο.

Πρόσωπο

Εφαρμόζοντας μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο κάθε βράδυ στην περιοχή κάτω από τα μάτια, θα παρατηρήσετε σημαντική διαφορά, με τους μαύρους κύκλους να μειώνονται συνεχώς όλο και περισσότερο. Παράλληλα, το συγκεκριμένο έλαιο έχει κι αντιγηραντικές ιδιότητες.

Σώμα

Δεδομένου ότι το αμυγδαλέλαιο προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος, κάνοντας μασάζ με αυτό σε όλο το σώμα, θα δείτε την επιδερμίδα σας να αποκτά ξανά τη χαμένη της λάμψη και να μοιάζει πιο ευνδατωμένη από ποτέ. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες κι απλώστε το, δίνοντας έμφαση στα σημεία που εμφανίζουν έντονη ξηρότητα, κι αφήστε το να δράσει.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρησμένα μάτια; Αυτό είναι το απόλυτο tip που θα κάνει τη διαφορά!

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το αγαπημένο smoothie της