in

Αλεξάντερ Γουάνγκ: Το λαμπερό show και το μεγάλο comeback

Ο Αλεξάντερ Γουάνγκ ανακοίνωσε μέσω Instagram την επιστροφή του στην πασαρέλα, με την πρώτη του επίδειξη μόδας με φυσική παρουσία από το 2019.

Το 2019 και στη συνέχεια το 2021, ο διάσημος σχεδιαστής κατηγορήθηκε για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε άνδρες μοντέλα, αναγνωρίζοντας -ουσιαστικά- τις κατηγορίες, αν και ποτέ δεν παραδέχθηκε κάτι δημόσια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexanderwang (@alexanderwangny)

Τώρα, ωστόσο, κάνει το μεγάλο comeback με ένα λαμπερό show στο Λος Άντζελες, με διάσημα μοντέλα να περπατάνε στο runway, σε μία μεγαλοπρεπή γιορτή, που έγινε υπό κάποια μυστικότητα, ενώ είναι χαρακτηριστικό, ότι απογορεύτηκε η είσοδος στα media τόσο στην επίδειξη, όσο και στο after party.

Η Fortune City ήταν η πρώτη του συλλογή μετά τον Ιούνιο του 2019 και περιλαμβάνει μία σειρά από statement pieces, με cut outs, mini φούστες και λαμπερά φορέματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexanderwang (@alexanderwangny)

Τα διάσημα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα επάνω τους, με την εγκυμονούσα, Αντριάνα Λίμα, να λάμπει φορώντας ένα leather σύνολο που αναδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζίτζι Χαντίντ: Κυκλοφορεί τη δική της συλλογή μαγιό

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη