in

Έτσι θα εντάξετε το ξύλο σε κάθε χώρο του σπιτιού σας

Είστε λάτρεις του ξύλου και θέλετε να το εντάξετε στους χώρους του σπιτιού σας, αλλά δεν ξέρετε πως;

Δε χρειάζεται να αναρωτιέστε. Υπάρχουν πολλοί και πάνω από όλα, εύκολοι τρόποι για να προσθέσετε ξύλινες λεπτομέρειες στα δωμάτια του σπιτιού, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Κρατήστε σημειώσεις κι αναλάβετε δράση!

Στο καθιστικό

Ξεκινώντας από τον χώρο του σαλονιού, το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσθέσετε ένα μικρό, ξύλινο τραπέζι που θα κάνει τη διαφορά! Αν δε θέλετε να προχωρήσετε σε μία μεγάλη αλλαγή, μερικά κάδρα ή κορνίζες με αγαπημένες σας φωτογραφίες, μπορούν να αλλάξουν αμέσως τα vibes του χώρου.

Στην κουζίνα

Τι θα λέγατε για ένα σετ με ξύλινα αξεσουάρ για το τραπέζι; Προσθέστε στην κουζίνα σας μικρές λεπτομέρειες, όπως μερικά bowl ή κουτιά αποθήκευσης, τα οποία θα τοποθετήσετε πάνω στον πάγκο και δείτε την να αλλάζει σημαντικά. Ιδανικά, επιλέξτε καρέκλες από ξύλο για το τραπέζι. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν απαρατήρητες!

Στο υπνοδωμάτιο

Μία ξύλινη συρταριέρα ή μία πολυθρόνα, εφόσον πρόκειται για έναν μεγάλο χώρο, αποτελούν ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιο. Εναλλακτικά, τοποθετήστε μικρά, πολύχρωμα κάδρα που είναι φτιαγμένα από ξύλο, σε έναν τοίχο του δωματίου σας, για να κάνετε τη διαφορά.

Στο μπάνιο

Last but not least, αν θέλετε να αλλάξετε το μπάνιο σας, προσπαθήστε να προσθέσετε σε αυτό μικρές, ξύλινες λεπτομέρειες, κρατώντας πάντα μία ισορροπία. Ένα boho, μεγάλο καλάθι ή αξεσουάρ φτιαγμένα από ξύλο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή είναι η must-try face mask με κανέλα με super αντιγηραντική δράση!

Justine Wilson: Η αλλαγή επιθέτου κι η απόφαση της κόρης της