in

Έρχεται το ντοκιμαντέρ για το διαζύγιο Ντεπ-Χερντ

Desert Palm Achievement Award recipient actor Johnny Depp and wife actress Amber Heard pose at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala in Palm Springs, California, January 2, 2016. REUTERS/Danny Moloshok

To διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ αποτέλεσε για αρκετό καιρό κεντρικό θέμα κι όπως ανακοίνωσε το Discovery +, σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ που θα αποτελείται από δύο επεισόδια, που θα εστιάζει στη συγκεκριμένη σχέση και στο άδοξο φινάλε.

Το “Johnny vs. Amber” κάνει focus στη διετία 2015-2017 και παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν, οδηγώντας την Χερντ να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία.

“Η ταινία του Τζόνι θα παρουσιάσει το πώς συνειδητοποίησε πως ήταν παντρεμένος με μία μακιαβελική ψεύτρα που δεν θα τη σταματούσε τίποτα για να προστατεύσει την εικόνα της. Ενώ η ταινία της Άμπερ θα εξερευνήσει το πώς ήταν παντρεμένη με τον άντρα των ονείρων της για να τον δει να μετατρέπεται σε ένα βίαιο, ναρκομανές τέρας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Το ντοκιμαντέρ θα χωριστεί σε δύο επεισόδια, με κάθε ένα από αυτά να παρουσιάζει την οπτική των δύο πρωταγωνιστών, ενώ μεταξύ άλλων, αναμένεται να συμμετέχουν σε αυτά άτομα από το στενό περιβάλλον τους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ντέμι Μουρ φόρεσε το must-have παλτό της σεζόν

Η JLo φόρεσε το πιο εντυπωσιακό ροζ νυφικό που έχετε δει ποτέ!