in

Έμα Τόμσον: Μίλησε για τον ρατσισμό και το γυναικείο σώμα

the 'Alone in Berlin' (Jeder stirbt fuer sich) press conference during the 66th Berlinale International Film Festival Berlin at Grand Hyatt Hotel on February 15, 2016 in Berlin, Germany.

Η Έμα Τόμσον μας έχει δείξει πολλές φορές πως διαθέτει έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα.

Η γνωστή ηθοποιός του Hollywood, δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που στέκονται κι απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά πάντα βγαίνει μπροστά και παίρνει θέση για σημαντικά ζητήματα.

Έτσι και τώρα, η ηθοποιός μίλησε για τις ανασφάλειες που δημιουργούνται σε μερικές γυναίκες, από την πιεστική συμπεριφορά κι αντιμετώπιση της κοινωνίας, αναφέροντας:

“Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φυσικά σώματα στην οθόνη. Βλέπουμε μόνο σώματα που έχουν χτιστεί. Αν σταθώ μπροστά σε έναν καθρέφτη, πάντα ρουφιέμαι, ή θα γυρίσω στο πλάι, θα κάνω κάτι. Δεν μπορώ απλώς να σταθώ εκεί. Γιατί να το κανω αυτο;

Μου φαίνεται τρομακτικό! Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Όλες οι γυναίκες έχουμε υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου σε όλη μας τη ζωή για να μισούμε το σώμα μας. Αυτό είναι απλώς το γεγονός και ό,τι μας περιβάλλει μας θυμίζει πόσο ατελείς είμαστε και πως όλα είναι στραβά με εμάς”, ανέφερε η Τόμσον.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Alexander McQueen: Το νέο φιλμ που μας έκλεψε την καρδιά

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με Covid-19