in

Έλενα Ακρίτα: Το συγκινητικό μήνυμα κι η φωτογραφία με τον γιο της

Η Έλενα Ακρίτα είναι μία γυναίκα με γεμάτη καθημερινότητα και πολλές υποχρεώσεις. Ωστόσο, πάνω από όλα, είναι μητέρα.

Το 1992, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Αρζόγλου υιοθέτησαν τον γιο τους, Παύλο και δεν έχει κρύψει ποτέ, πως του έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο Instagram, γυρίζοντας το χρόνο πίσω, όταν ήταν ακόμη μωρό και καθόταν στην αγκαλιά της κι ανέφερε: “Με τον γιόκα μου πριν 26 χρόνια”.

Στο παρελθόν, η Έλενα Ακρίτα μίλησε για τη διαδικασία της υιοθεσίας, στο πλαίσιο τηλεοπτικής της παρουσίας και συγκίνησε με τα λόγια της, σημειώνοντας πως:

“Ήταν μία πολύ δύσκολη και αρκετά επώδυνη διαδικασία. Δεν είναι εύκολο, όταν έχεις μεγαλώσει ένα παιδί, από 3 μηνών, και η μόνη μάνα που έχει γνωρίσει είσαι εσύ, να του πεις τα πάντα. Όμως, πρέπει να το κάνεις. Τότε πέρασα πολύ μεγάλα ζόρια. Διάβασα πολλά βιβλία, συνεργάστηκα με παιδοψυχολόγους, οι οποίοι δε μου είπαν ιδιαίτερα πράγματα. Γύρω στα 4 με 5 του χρόνια ήθελα να το ξέρει. Δεν ήθελα να πάει δημοτικό και να το ακούσει από κάποιο άλλο παιδί. Από τα 5 του ήξερε την αλήθεια. Αυτή την αλήθεια δούλεψα μαζί του και ποτέ δεν με ρωτάει πολλά πράγματα. Αν όλο αυτό είναι ένα αγκάθι στην ψυχή, δεν το ξέρω. Μπορεί και να είναι”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Χάιντ Κλουμ απολαμβάνει τη Μύκονο topless!

Ντακότα Τζόνσον – Μέλανι Γκρίφιθ: Μητέρα και κόρη μαγνήτισαν τα βλέμματα