in

Υγιή και δυνατά νύχια; 2+1 tips για να μεταμορφώσετε τα άκρα σας

Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα θέλει πάντα να δείχνουν τα άκρα της πάντα υγιή και περιποιημένα.

Ωστόσο, πολλές από εμάς συχνά καλούμαστε να “παλέψουμε” με νύχια που έχουν την τάση να σπάνε, ενώ ειδικά το χειμώνα συνολικά η περιοχή των χεριών ταλαιπωρείται αρκετά από την αλλαγή της θερμοκρασίας.

Τι μπορείτε να κάνετε, προκειμένου να βοηθήσετε τα νύχια σας να παραμείνουν δυνατά κι ενυδατωμένα;

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά πολύ απλά tips, που θα πρέπει να ακολουθήσετε asap!

Απολέπιση 

Ίσως πρόκειται για το πιο σημαντικό step, καθώς πρώτα από όλα, χρειάζεται να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Εφαρμόστε ένα καλό scrub σε όλη την περιοχή των χεριών, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ και συνεχίστε με μία πλούσια ενυδατική κρέμα.

Ενυδάτωση

Ποιος είπε ότι και τα νύχια δεν έχουν ανάγκη από extra ενυδάτωση; Για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να εντάξετε στην καθημερινότητά σας μία πλούσια ενυδατική κρέμα, την οποία θα εφαρμόζετε και στην περιοχή των νυχιών, αλλά και ένα oil για τα πετσάκια.

Λεμόνι

Αν έχετε παρατηρήσει πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους μικροί λεκέδες στα νύχια σας, τότε το λεμόνι είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας! Βυθίστε όλο το χέρι σας σε ένα bowl με χυμό λεμονιού για περίπου 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Το κιτρικό οξύ που περιέχει το λεμόνι θα δράσει σαν λευκαντικό και θα απομακρύνει τις διχρωμίες. 

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Catherine Zeta-Jones: Αυτή είναι η εντυπωσιακή κατοικία της στη Νέα Υόρκη

Ώρα για ενυδάτωση: 3 homemade hair-masks που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας!