in

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Δωρίζουν 1 εκ. δολάρια σε γυναίκες που εμπνέουν

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, έχουν επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά τους, μετά την περίοδο πένθους, με αφορμή τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το ίδρυμά τους, που ονομάζεται Archewell, ενώνει τις δυνάμεις του με το The VING Project”, με σκοπό να δωρίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, όμως δεν σταματούν με τις πράξεις τους να εμπνέουν την νέα γενιά.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κάλεσαν νεαρά άτομα ηλικίας μεταξύ 14 και 18 ετών να ορίσουν μια γυναίκα, την οποία θεωρούν παράδειγμα προς μίμηση, ενώ θα υπάρχει επιχορήγηση ύψους 1.000 δολαρίων.

Η Meghan Markle δήλωσε ενθουσιασμένη με την προθυμία της νέας γενιάς να αναδείξει και να βοηθήσει ανθρώπους που την εμπνέουν στην καθημερινότητα της, με την δούκισσα να σημειώνει:

“Δυο πράγματα που με κάνουν αληθινά χαρούμενη είναι η υποστήριξη γυναικών και το πνεύμα της προσφοράς. Δωρίζοντας 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες που έχουν ανάγκη, η ελπίδα μας δεν είναι να παρέχουμε υποστήριξη μόνο εκεί που μπορεί να γίνει αισθητή. Αλλά να ενδυναμώσουμε επίσης τους νεαρούς ενήλικες να αγκαλιάσουν το δώρο της προσφοράς από μικρή ηλικία. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη συνεργασία και το καλό που ελπίζουμε να δούμε να προέρχεται από αυτήν”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jennifer Lawrence: Η στιγμή που αισθάνθηκε πως έχασε τον εαυτό της

Angelina Jolie – Brad Pitt: Οι κατηγορίες κι η απάντηση του ηθοποιού