in

Πεντανόστιμο banana breab χωρίς ζάχαρη και βούτυρο

Είναι πολλές οι στιγμές μέσα στην ημέρα που αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα γλυκό, ωστόσο, είναι γεγονός ότι πολλοί από εμάς προσπαθούμε να μένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από τη ζάχαρη.

Αν έχετε στη διάθεσή σας μπανάνες που είναι έτοιμες να χαλάσουν, μπορείτε να φτιάξετε στα γρήγορα το πιο εύκολο banana bread που θα ενθουσιάσει τους πάντες και σίγουρα, θα κερδίσει μία θέση στην καρδιά σας.

Τι θα χρειαστείτε:

4 ώριμες μπανάνες

100 γρ. υποκατάστατο καστανής ζάχαρης
75 ml ελαιόλαδο

50 γρ. γιαούρτι

225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γ. baking powder

1/2 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση:

Ξεκινήστε, χτυπώντας στο multi τις 3 μπανάνες. Ρίξτε το μείγμα σε ένα bowl, προσθέστε το υποκατάστατο καστανής ζάχαρης, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι, αλλά και το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι.


Ανακατέψτε και μεταφέρετε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα για cake. Κόψτε την τέταρτη μπανάνα στη μέση οριζοντίως και βάλτε τη μισή πάνω στο μείγμα του cake και την άλλη μισή δίπλα.


Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1 ώρα.
Στα 45 λεπτά ελέγξτε αν χρειάζεται να σκεπάσετε το banana bread για να μην αρπάξει από πάνω.


Αφήστε το banana bread να κρυώσει ελαφρώς κι απολαύστε το!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θέλετε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά; Tα must ροφήματα που πρέπει να δοκιμάσετε

2+1 must-try hairmasks που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας