H αλήθεια είναι πως η πίτσα, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. Ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξουμε, μπορεί να γίνει πεντανόστιμη και να αποτελέσει ένα πλούσιο γεύμα και κυρίως, super απολαυστικό.
Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε -ωστόσο- είναι πως μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα τη δική σας πίτσα. Πώς; Ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή και απολαύστε την πιο νόστιμη παραλλαγή της.
Υλικά
2-3 κ.σ. βούτυρο
15-16 πεπερόνι
150 γρ. γκούντα, τριμμένη
150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
6 κ.σ. σάλτσα πίτσας
2 τορτίγιες
Εκτέλεση
Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, προσθέστε το βούτυρο και το πεπερόνι. Καλύψτε τα πεπερόνι με μια στρώση από την μοτσαρέλα και την γκούντα και προσθέστε κουταλιές από τη σάλτσα πίτσας.
Σκεπάστε τα υλικά με μια τορτίγια και πατήστε την ελαφρώς με τα χέρια. Ψήστε για περίπου 2 λεπτά, τοποθετήστε ένα μεγάλο πιάτο πάνω από το τηγάνι και αναποδογυρίστε το, ώστε να μεταφέρετε την τορτίγια στο πιάτο.
Δυναμώστε λίγο τη φωτιά, τοποθετήστε ξανά την τορτίγια στο τηγάνι και ψήστε την μέχρι να γίνει λίγο τραγανή και σερβίρετε. Καλή απόλαυση!