Η Κυριακή είναι ιδανική ημέρα για χαλάρωση και ξεκούραση, αλλά την ίδια στιγμή, αποτελεί και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για λαχταριστά snack-breaks.
Τι θα λέγατε -λοιπόν- για μερικά, πεντανόστιμα μπισκότα με σοκολάτα, που θα κερδίσουν αμέσως μία θέση στην καρδιά σας.
Εμείς ανακαλύψαμε την must-try συνταγή για εσάς κι αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι απλά να μπείτε στην κουζίνα!
Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη (όχι τύπου soft)
1/4 κούπας ζάχαρη
1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2½ κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
120 γρ. σταγόνες σοκολάτας
120 γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
Εκτέλεση
Ξεκινήστε, προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180°C. Καλύψτε με αντικολλητικό χαρτί δύο-τρία ταψιά και χτυπήστε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει ένα μείγμα ανάλαφρο και κρεμώδες.
Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε με μια σπάτουλα. Ρίξτε και τις σταγόνες σοκολάτας (και τα δύο είδη) και ανακατέψτε ξανά. Πάρτε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα και δημιουργήστε μικρές μπάλες, για να τις τοποθετήσετε στη συνέχεια στη λαμαρίνα τη μία δίπλα στην άλλη σε σειρές, αφήνοντας απόσταση ανάμεσά τους.
Με ένα πιρούνι, πιέστε τα μπισκότα ελαφρώς από πάνω, ψήστε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα ξανθό χρώμα και στη συνέχεια, αφήστε τα να κρυώσουν πάνω στις λαμαρίνες για 5 λεπτά. Καλή απόλαυση!