in

Μάχη με την κυτταρίτιδα; Ο άργιλος είναι σύμμαχός σας!

Kακά τα ψέματα, όλες μας ψάχνουμε τον τρόπο για να αποχαιρετήσουμε οριστικά την κυτταρίτιδα που κάνει τη ζωή μας δύσκολη.

Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια, είναι -λοιπόν- ο άργιλος, καθώς έχει την ιδιότητα να συγκρατεί τη θερμότητα με αποτέλεσμα να προκαλείται υπεραιμία, οπότε τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Ο άργιλος καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, αποτοξινώνει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, την περιττή λιπαρότητα, τις πανάδες, τα μαύρα στίγματα και μειώνει τις ρυτίδες και τώρα, είναι η στιγμή να τον εντάξετε στην εβδομαδιαία σας ρουτίνα, φτιάχνοντας τη δική σας body mask.

Υλικά

8 κ.σ. ελαιόλαδο
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο πεύκου
3 γεμάτες κ.σ. πράσινη άργιλο σε σκόνη
2 .γ. κανέλα

Εκτέλεση

Ρίξτε σε ένα bowl όλα τα υλικά κι ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη λάσπη.

Σε βρεγμένο και καθαρό σώμα, κάντε μασάζ με τη λάσπη με ανοδικές κινήσεις μέχρι να εξαφανιστεί σχεδόν όλη η λάσπη και να απορροφηθεί από το μεγαλύτερο μέρος της επιδερμίδας.

Αφαιρέστε με χλιαρό νερό κι επαναλάβετε την ίδια διαδικασία 1-2 φορές την εβδομάδα. Πολύ σύντομα, θα παρατηρήσετε ότι θα αλλάξει σημαντικά η εικόνα της επιδερμίδας σας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

At-home pampering: Αυτή είναι η must-try DIY hair mask για λαμπερά μαλλιά

Λαμπερά μαλλιά: Super ενυδατική μάσκα με γάλα καρύδας