in

Βασιλιάς Κάρολος: Απήγγειλε ποίημα με τον Daniel Craig κι άλλους A-list celebrities

Britain's Prince Charles looks on during a visit to view two alternative fuel green trains at Glasgow Central Station, as part of Network Rail's 'Green Trains @ COP26' event, in Glasgow, Scotland, Britain November 5, 2021. Jane Barlow/Pool via REUTERS

Ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού στο Instagram δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο video με τον βασιλιά Κάρολο και πασίγνωστους A-list stars να απαγγέλουν απόσπασμα από το δημοφιλές εορταστικό ποίημα του Αμερικανού συγγραφέα Clement Clarke Moore “A Visit from St. Nicholas”.

Ο Κάρολος κάθισε στο γιορτινό τραπέζι μαζί με την Camilla, αλλά και γνωστούς celebrities, όπως ο Daniel Craig, ο Tom Hardy, η Judi Dench και η Maggie Smith.

Πρόκειται για ένα video που γυρίστηκε τα Χριστούγεννα του 2020, με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Actor’s Benevolent Fund, το οποίο ιδρύθηκε το 1882 για την υποστήριξη ηθοποιών και σκηνοθετών που αδυνατούν να εργαστούν λόγω προβλημάτων υγείας ή προχωρημένης ηλικίας.

Ο Κάρολος έγινε ο βασιλικός προστάτης του φιλανθρωπικού ιδρύματος το 2000, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία κατείχε το εν λόγω ρόλο επί 47 χρόνια και όπως φαίνεται, παίρνει στα σοβαρά το συγκεκριμένο ρόλο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kim Kardashian: Η σπουδαία εξομολόγηση για το διαζύγιο και τα παιδιά της

Kate Middleton: Η ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση κι η αποθέωση