in

Αντζελίνα Τζολί: “Δεν είμαι τέλειος γονιός”

H Aντζελίνα Τζολί είναι μία γυναίκα με μία γεμάτη καθημερινότητα, ωστόσο πάντα -όπως λέει- προσπαθεί να βρει χρόνο για τα παιδιά και την οικογένειά της.

Η Αμερικανίδα φροντίζει τα έξι της παιδιά, ωστόσο στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σημείωσε πως δεν αισθάνεται πως είναι η πιο σωστή μητέρα.

“Δεν είμαι τέλειος γονιός σε καμία περίπτωση. Κάθε μέρα νιώθω ότι συνειδητοποιώ περίσσοτερο όσα δεν κάνω σωστά. Κι είμαι σκληρή με τον εαυτό μου γιατί αναρωτιέμαι συχνά αν έκανα το σωστό ή αν είπα το σωστό. Τα παιδιά μου έχουν κάνει πολλά όμορφα πράγματα. Η καλοσύνη τους υπήρξε πολύ θεραπευτική για μένα. Είναι σπουδαίοι άνθρωποι και επειδή είναι τόσα πολλά, πιστεύω ότι είχαν μια σημαντική επίδραση ο ένας στον άλλο. Δεν είναι ότι εγώ είμαι ο αρχηγός ή κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου. Είμαι ανθρώπινη μαζί τους”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Είμαι εκεί για να τα στηρίξω να αναπτύξουν όλες τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού τους. Έχω έξι πολύ ξεχωριστά άτομα στο σπίτι μου. Είμαι ενθουσιασμένη για όλα τα διαφορετικά στάδια και συναισθήματα και ερωτήματα που περνάνε. Γιατί να μην ήμουν. Υποτίθεται ότι τα βοηθάμε να καταλάβουν ποιοι είναι. Και δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν ποιοι είναι εάν δεν εξελιχθείς με ενθουσιασμό μαζί τους”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σάλμα Χάγιεκ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση μαζί με την κόρη της

Πρίγκιπας Αλβέρτος: “Σύντομα θα επιστρέψει η Σαρλίν”