Σας αρέσουν οι βάφλες και θέλετε να δοκιμάσετε μία νέα συνταγή;
Ακολουθήστε step by step τις οδηγίες που ακολουθούν κι ετοιμαστείτε να κλέψετε την παράσταση!
Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
1-2 κ. σ. ζάχαρη
½ κ. γ. αλάτι
2 αυγά
1 2/3 φλιτζανιού γάλα
1/3 φλιτζανιού φυτικό λάδι
1 κ. γ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Σε ένα bowl ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι και σε ένα άλλο σκεύος, αναμείξτε με αυγοδάρτη τα αυγά, με το γάλα, τα λάδι και τη βανίλια. Ρίξτε το μείγμα των αυγών στο άλλο bowl και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Λαδώστε ελαφρά και ζεστάνετε τη βαφλιέρα. Ψήστε τις βάφλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και σερβίρετε με φρούτα και σοκολάτα. Καλή απόλαυση!